Soc si groaza: selfie stick in forma de brat !!!

0

Soc si groaza: selfie stick in forma de brat!!! Selfie-urile sunt la mare cautare atunci cand plecam in vacante. Acest tip de poze nu necesita mult efort, ci doar zambete de fericire si apasarea unui singur buton al telefonului.

O companie care creeaza obiecte din sticla suflata a produs selfie stick-ul in forma de brat. Cei doi artisti care au avut aceasta idee sunt Aric Snee si Justin Crowe. Acestia s-au gandit ca ar arata mult mai bine in poza o mana de om decat un bat de metal si au hotarat sa isi duca la final planul.

Proiectul isi propune sa fie util pentru toti iubitorii de fotografii si colectionarii de amintiri din vacante. Acest selfie stick reprezinta o provocare pentru utilizatori. Cei doi producatori se gandesc sa il realizeze cat mai uman si sa semene cat mai mult cu un brat de om. Pentru acest lucru, au decis ca bratul trebuie imbracat in material, pentru a da senzatia ca este chiar cineva adevarat.

Din pacate, sau din fericire, selfie stick-ul in forma de brat este, deocamdata, un prototip. Cu toate acestea, nu se stie niciodata cand vom vedea astfel de obiecte pe strada si nu ni se va mai parea deloc ciudat.

Pana atunci, spor la selfie-uri!

Share.