Solutii ingenioase pentru casa!

0

De cate ori n-ai fost nevoit sa cauti solutii ingenioase pentru casa? Intr-o locuinta exista intotdeauna tot felul de improvizatii care sa-ti usureze viata si munca. Acestea pot fi amuzante pentru multi, dar extrem de practice pentru cei care le folosesc. Tu folosesti trucurile de mai jos?

masina

Daca nu esti atat de sigur pe abilitatile tale de soferie, poti folosi o minge de tenis. O agati cu ajutorul unei sfori de tavanul garajului, fix in locul in care trebuie sa se atinga de parbriz. De fiecare data cand parchezi, mingea trebuie sa ajunga la locul pe care tu l-ai ales. In acest fel, poti sa fii multumit de modul in care faci parcarea.

ambalaj

Daca desfaci o punga de cereale sau de biscuiti, insa nu ai cu ce sa o sigilezi dupa pentru a nu se deteriora continutul, foloseste un gat de sticla. Este foarte usor de utilizat iar rezultatele sunt foarte bune.

umeras

Daca iti place sa iti petreci timpul in bucatarie si sa incerci tot felul de retete gustoase, poti folosi un umeras pe post de suport pentru cartea de bucate. Astfel, nu mai este necesar sa te speli de fiecare data pe maini pentru a da pagina cartii.

foarfeca

Daca ai impresia ca foarfeca ta nu mai da aceleasi rezultate ca la inceput, taie cateva bucatale de folie de aluminiu pentru a o ascuti. Astfel, foarfeca va taia asa cum iti doresti, fara a fi nevoie sa o inlocuiesti cu alta noua.

suport

Un suport de carti vechi poate fi intrebuintat si in alt fel: poate fi un stativ eficient pentru tableta ta! In acest fel nu vei mai fi nevoit sa cheltuiesti alti bani pentru un suport nou.

ciocan

Foloseste un pieptene in momentul in care vrei sa bati un cui pentru a-ti proteja mainile. Accidentele neprevazute pot fi evitate in acest fel.

clatite

Si pentru ca deserturile sunt extraordinare, poti folosi o sticla goala de ketchup pentru a face clatite. Este un procedeu mult mai simplu si te ajuta sa torni in tigaie cantitatea exacta de aluat pentru a face cele mai pufoase clatite.

 

Share.