Somabar: Rasfat sub propriul acoperis!

0

Daca pentru dependentii de cafea s-au realizat multe aparate care sa le usureze asteptarea si efortul, iata ca a venit timpul si iubitorilor de cocktailuri sa fie rasfatati. Somabar este un aparat de preparat cocktailuri foarte rapid si usor de folosit. In loc sa mergi la un bar sofisticat si sa platesti destul de mult pentru o bautura deosebita, te poti bucura de aceeasi bautura si in fotoliul casei tale.

Unul dintre creatorii lui Somabar,  Ammar Jangbarwala, a afirmat ca: “Somabar iti permite sa prepari cocktailuri artizanale fara a fi nevoie sa folosesti un shaker, o lingura speciala pentru aceasta bautura sau o carte pentru retete.”

Tot precesul este unul extrem de simplu: descarci aplicatia Somabar, disponibila pentru iOS si Android si te conectezi la Wi-Fi. Nu trebuie decat sa umpleti recipientele laterale cu alcool, suc sau mixuri de fructe.

Aparatul se poate curata foarte usor, Recipientele folosite pot fi spalate in masina de spalat vase. De asemenea, acestea pot fi pastrate, in siguranta, in frigider.

Modul de preparare a bauturilor este unul foarte simplu: ingredientele sunt amestecate cu precizie, fiind folosite niste pompe de deplasare. Prin apasarea unui singur buton, cocktailul tau este gata in scurt timp  si poate fi savurat alaturi de un desert pe masura. Spun scurt timp, deoarece Somabar este capabil sa pregateasca o bautura in doar 5 secunde. Cu ajutorul aplicatiei de pe smartphone, poti controla cat de tare sa fie bautura ta preferata. De asemenea, aparatul te anunta in cazul in care ai uitat sa pui vreun ingredient.

Somabar are aproximativ 300 de retete de cocktailuri, printre care se numara:  Cosmopolitan, Margarita, Alabama Slammer, Sidecar sau Gin Rickey. Pretul acestui aparat este unul destul de piperat, aproximativ 429 de dolari, si este disponibil doar pe www.somabarkickstarter.com.

Share.