Sonnet te lasa sa vorbesti la telefon chiar si atunci cand esti in afara retelei

0

Cand mergi pe o plaja indepartata sau drumetii la munte, unde pierzi semnalul telefonic sau nu ai acoperire deloc, poti folosi Sonnet, un dispozitiv care promite conexiune acolo unde aceasta nu exista.

Va prezentam un dispozitiv care a depasit cu mult fondurile pe care dorea sa le stranga pe Kickstarter. Sonnet poate fi transportat cu usurinta in buzunar si va poate garanta acces la internet oriunde.

Sonnet aduce tehnologia comunicarii wireless cu raza mare de actiune a walkie-talkie-urilor in lumea smartphone-urilor. Practic avem nevoie de cel putin o pereche de aparate Sonnet. Sonnet se conecteaza la telefonul dvs. prin Wi-Fi si apoi comunica prin unde radio cu alte dispozitive de acelasi fel. Puteti crea o retea care transmite date, total independenta de alte retele celulare.

Pentru ce fel de scenarii a fost creat Sonnet? Ei bine, pentru vacanta este un bun exemplu, dar, de asemenea, si pentru momentele in care retelele sunt blocate din cauza unor evenimente sportive sau a unor dezastre naturale sau pentru calatorii in strainatate.

.sonnet

Cu Sonnet puteti trimite si primi mesaje text, voce, imagine si locatia GPS fara a avea acoperire mobila, satelit sau acces la internet si nu trebuie sa platiti taxe lunare.

Aria de comunicare intre doua dispozitive Sonnet este de aproximativ 5 km si se poate extinde pana la 15 km in cazul in care exista o punte intre cele doua puncte (daca cei doi s-ar afla de exemplu pe doua varfuri montane). Daca am avea mai multe dispozitive care acopera o arie geografica, reteaua se poate extinde pana la 80 km.

Daca unul dintre aparatele Sonet din retea are conexiune la internet va fi share-uita la toate celalalte dispozitive. Rezistent la praf si apa, acest aparat poate chiar si sa va incarce telefonul, tinand locul unei baterii externe.sonnet

Aplicatia Sonnet contine harti offine si un buton de panica ce va transmite locatia catre toti utlizatorii Sonnet din zona.

Mai multe informatii | Kickstarter

Share.