Sony lansează trei casti sport wireless, cu tehnologie EXTRA BASS

1

Sony lansează trei noi modele de casti sport wireless, recomandate pentru un stil de viață activ. Căștile sunt disponibile în magazinele din România și sunt ideale pentru a asculta muzică în timpul antrenamentelor. În sala de sport sau afară, practicând canotajul, utilizatorii își pot oferi acel plus de motivație cu ajutorul sunetului profund și puternic al tehnologiei EXTRA BASS. Oricare dintre aceste căști poate fi utilizată pentru conversații wireless la telefon sau pentru a asculta muzică în sala de fitness.

casti sport wireless

Noile casti sport wireless se pot conecta la smartphone, iar utilizatorii se vor putea bucura de muzica preferată oriunde merg. Conectivitatea Bluetooth cu LDAC asigură o calitate audio superioară, autonomia bateriei fiind de cel puțin 7 ore. Astfel, utilizatorii nu vor trebui să întrerupă sesiunea de antrenament sportiv pentru reîncărcare.

casti sport wireless

Castile wireless lavabile MDR-XB80BS

Căștile MDR-XB80BS sunt certificate conform standardului IPX5, ceea ce înseamnă că pot fi purtate pe ploaie și pot fi spălate după antrenament. Căștile MDR-XB80BS au o autonomie a bateriei de 7 ore și cântăresc 27 g, permițându-le utilizatorilor să se concentreze pe activitățile sportive.

casti sport wireless

Căștile se fixează pe cap cu ajutorul unor cârlige pentru ureche și a unui sistem de ajustare a cablurilor, care le oferă utilizatorilor libertate de mișcare. Castile sport wireless au dopuri pentru urechi de dimensiuni diferite și includ o husă de transport.

Antrenamente ușoare cu căștile MDR-XB50BS

Căștile MDR-XB50BS sunt certificate conform standardului IPX4 și sunt rezistente la stropire, pe timp de ploaie sau împotriva transpirației. Tehnologia EXTRA BASS îmbunătățește calitatea sunetului și le permite utilizatorilor să asculte neîntrerupt până la 8 ore și jumătate de muzică.

casti sport wireless

Acționând cele două butoane ale acestor casti sport wireless, utilizatorii pot răspunde ușor la un apel telefonic, schimba o melodie sau opri muzica. Căștile se potrivesc foarte bine în ureche, asigurându-le utilizatorilor un plus de flexibilitate în timpul antrenamentelor.

 Căștile MDR-XB80BS au un preț recomandat de 140 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

casti sport wireless

Căștile MDR-XB50BS au un preț recomandat de 80 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

casti sport wireless

Căștile MDR-XB70BT au un preț recomandat de 90 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

casti sport wireless

Share.