Sony redefinește claritatea sunetului cu noua gamă audio ‘Signature Series’

0

Gândite pentru a se completa reciproc, căștile, walkman-ul și amplificatorul pentru căști transformă gama Signature într-o experiență audio unică, reprezentând standardul de excelență Sony în ingineria echipamentelor audio.

Screen Shot 2016-09-05 at 6.07.42 PM

Celebrarea aniversării a 70 de ani de activitate a oferit Sony ocazia unei retrospective a prestigiosului său patrimoniu audio, din care face parte celebrul Walkman. Noua serie oferă sunetului o nouă identitate – de la „ascultare” la „emoție.”

Screen Shot 2016-09-05 at 6.08.07 PM

Căștile MDR-Z1R au o plajă largă de frecvențe care redau un sunet natural până la 120kHz în High Resolution Audio. Difuzoarele HD de 70mm măresc plaja audio creând sunete naturale, controlând fluxul de aer și undele plane. Căștile sunt fabricate în Japonia, utilizând exclusiv cele mai bune materiale, fiind lucrate manual de artizani, pentru a oferi o experiență audio deosebită. Design-ul este inspirat din secvența Fibonacci întâlnită în natură. Căștile dispun de deschidere egalizată pentru a asigura un timbru minim al sunetului și reproducerea fidelă a surselor High Resolution Audio. Datorită tehnologiei Resonance Free Housing sunt eliminate vibrațiile nedorite, iar sunetul e clar și stabil. Acest produs este alcătuit din componente de lux, de la pernițele pentru urechi din piele și banda ușoară de fixare pe cap din titan, până la carcasa din oțel inoxidabil.

Screen Shot 2016-09-05 at 6.06.10 PM

Walkman-ul clasic primește un refresh pentru a oferi o calitate superioară a sunetului cu vârful de gamă WM1, care include NW-WM1Z și NW-WM1A. Aceste playere muzicale digitale oferă o experiență de ascultare unică și pot reda orice fel de melodii, de la calitate High Resolution Audio până la mp3. Datorită tehnologiei DSEE HX™, Walkman-ul dispune de cinci moduri care pot fi selectate în funcție de muzica ascultată: Standard, Voce feminină, Voce masculină, Percuție sau Coarde. Grație acestei tehnologii, performanța unor fișiere de calitate scăzută poate fi îmbunătățită până aproape de calitatea High Resolution Audio.

Screen Shot 2016-09-05 at 6.06.45 PM

WM1Z dispune de o carcasă placată cu aur și nu conține cupru. Cu un meniu propriu și ușor de utilizat, acest player dispune de o varietate de moduri pentru a reda cea mai bună muzică. Linia audio optimizată și controlul ceasului sunt doar câteva dintre funcționalități. Cablul utilizat în interiorul WM1Z include 4 fire împletite, fiind proiectat cu Kimber KABLE și utilizat ca material care face legătura între amplificator și mufa pentru căști. Astfel, se obține o calitate audio remarcabilă.Acest produs mai include funcții precum Bluetooth® și tehnologia de codificare audio LDAC™, astfel încât utilizatorii să poată reda fișierele audio din mai multe surse. Un nou FT CAP (condensator din polimer) a fost asamblat în interiorul alimentatorului amplificatorului. Notele de bass sunt astfel mai puternice și mai bogate. Pentru cei care preferă un finisaj elegant din aluminiu, există NW-WM1A, dotat cu un cablu din cupru fără oxigen, care e utilizat ca material pentru cablurile amplificatorului și mufei pentru căști.

Screen Shot 2016-09-05 at 6.07.01 PM

Sunetul clar și dinamic furnizat de amplificatorul pentru căști TA-ZH1ES asigură o calitate superioară a sunetului redată în căști. Produsul oferă astfel un nou standard de ascultare prin intermediul amplificatorului pentru căști, livrând un sunet de calitate High Resolution Audio (până la DSD 22.4MHz/PCM 768kHz/32biți) pentru audiția din propria locuință.

Screen Shot 2016-09-05 at 6.07.10 PM

Circuitul D.A. de amplificare hibrid oferă o combinație a amplificatorului digital Sony cu amplificatorul analogic, păstrând sunetul specific S-Master și un sunet cu distorsiuni reduse datorită suportului oferit de amplificatorul analogic. Noua carcasă Frame/Beam/Wall (FBW) combină structura de tip Wall cu familiara carcasă FB care a fost dezvoltată în seria ES. Structura Wall a fost creată din aluminiu extrudat și poate elimina vibrațiile nedorite. De asemenea, prin funcția Acoustically Tuned Panel se obține un sunet ideal și un control al vibrațiilor și rezonanței.

ZH1ES e dotat cu tehnologia DSEE HX și sistemul de remasterizare DSD care convertește sursa PCM la DSD 11.2MHz, menținând astfel calitatea înregistrării originale.Este recomandat ca ZH1ES să fie utilizat în combinație cu căștile Z1R și cu WM1Z/WM1A, dar acesta este compatibil și cu alte modele. Cu un număr mare de intrări și o gamă largă de ieșiri echilibrate, plus conexiuni asimetrice, vă puteți bucura de muzică la calitate deosebită, fără nici un compromis.

MDR-Z1R are un preț recomandat de 2.200 euro/10000 RON

NW-WM1Z are un preț recomandat de 3.300 euro/15000 RON

NW-WM1A are un preț recomandat de 1.200 euro/5400 RON

TA-ZH1ES are un preț recomandat de 2.000 euro/9100 RON

Căștile din gama Signature și Walkman-ul vor fi disponibile din luna octombrie a acestui an, în timp ce amplificatorul va fi disponibil de la sfârșitul lunii noiembrie.

De asemenea, Sony a prezentat căștile wireless stereo MDR-1000X Hi-Res cu funcție de anulare a zgomotului, numărul unu în industrie, care permit ascultarea muzicii de calitate, indiferent de zgomotul din jur.  Căștile dispun de moduri care le permit utilizatorilor să audă și sunetele din jur, de la anunțurile de pe aeroport până la conversații rapide, fără a fi nevoie să dea jos căștile.

 

 

Share.