Sosetele inteligente de la …Netflix

0

Sosetele inteligente Netflix pentru serialele preferate. Netflix, celebra companie americana care furnizeaza seriale, filme si emisiuni TV distribuite prin streaming pe Internet este gata sa isi surprinda utilizatorii. Astfel, au fost realizate sosetele care iti vor fi de mare ajutor atunci cand vizionezi un serial sau un film.

Netflix s-a gandit sa iti usureze viata si sa iti ofere sosetele care au senzori in captuseala pentru a sesiza in momentul in care adormi, iar serialul sa se opreasca.

In momentul in care organismul nu mai face nicio miscare, senzorii sunt activati iar filmul tau preferat este pus pe pauza, pentru ca tu sa il reiei cand te trezesti.

Totusi, trebuie sa fii foarte atent daca ai obiceiul sa stai nemiscat in timp ce urmaresti un serial. Daca nu te misti un timp, sosetele pot fi “pacalite” si astfel, serialul tau se inchide automat, chiar daca tu nu dormi.

Acestea folosesc un accelerometru care detecteaza lipsa de miscare si declanseaza un semnal catre televizor. In momentul in care esti pe cale sa adormi, vei vedea o lumina LED din manseta sosetei care te avertizeaza ca, in cel mai scurt timp, serialul tau va fi oprit.

Netflix iti ofera posibilitatea sa alegi dintre 17 modele de sosete. Mai mult, acestea pot fi si personalizate.

 

Share.