Cu Starling copilul tau invata mai multe cuvinte!

1

Inele, ceasuri, bratari, haine, toate inteligente, toate inventate pentru o viata mai usoara si mai sanatoasa. Evident, bebelusii nu pot lipsi de la aceasta masa. Mai ales ca, atunci cand vine vorba de acestia suntem dispusi sa facem si sa incercam orice ca sa le fie bine. Starling pare sa fie un gadget care te ajuta sa imbunatatesti si sa cresti vocabularul copilului tau.

starling

Conform producatorilor, cercetarile arata ca 82% din functiile creierului se dezvolta in primele 1000 de zile de viata. De aceea Starling, un dispozitiv cam cat o suzeta, inregistreaza cate cuvinte aud copiii tai zilnic. Fabricantii sustin ca vorbitul in fiecare zi, vreme de de 10 minute cu copilul (despre vreme, cumparaturi, treburile casnice, etc) face ca el sa auda cu 30 de milioane de cuvinte mai mult, acest lucru influentandu-i direct numarul cuvintelor din vocabular si dezvoltarea sa ulterioara.

download (3)

Dispozitivul Starling este foarte usor, in forma de stea, iar bateria dureaza aproximativ 5 zile, dupa care trebuie reincarcata. Nu are nevoie de conexiune la Internet si este waterproof. Are un sistem de prindere ingenios asa incat poate fi atasat la carucior, patut sau in camera copilului foarte usor. Microfonul numara cuvintele pe care le rostesti, fara a inregistra ce spui, iar lumina de pe dispozitiv te atentioneaza daca bebelusul te asculta sau nu.

straling

Starling este utilizabil pentru copiii de pana la 4 ani, indiferent de limba vorbita. Este disponibil la pretul de 129 de dolari.

Share.