Storcătorul Riviera&Bar te ajuta sa te mentii in forma!

0

Storcătorul Riviera&Bar este o gură de aer proaspăt in gama storcatoarelor de fructe. Noul model impresioneaza cu un design de inspiratie retro, dar si cu o performanță si eficienta de ultima generatie.

Storcătorul Riviera&Bar

Primul avantaj al noului storcător Riviera&Bar este prezența unui braț articulat, care permite exercitarea fără efort a unei presiuni puternice și uniforme asupra citricelor stoarse. Pe lângă acest aspect confortabil – mai ales în dimineața! – storcatorul asigura extragerea completa a sucului din fructe.

Storcătorul Riviera&Bar

Al doilea punct notabil – conul noului storcătorul. Riviera&Bar este special proiectat pentru a fi compatibil cu toate citricele, indiferent de mărimea și fermitatea lor – de la cel mai mic lime destinat mojito-ului, pana la grapefruit-ul generos de mic dejun. Aceasta tehnologie numita Quadra-Fin asigură, de asemenea, extracția perfectă a sucului de fructe proaspăt stors. Rețineți că acest con este realizat din Tritan, un material rezistent, practic incasabil.

Storcătorul Riviera&Bar

Un motor de inducție pentru anduranță, silentiozitate și viteza. Puterea motorului este de 110 W, astfel ca indiferent de puterea si presiunea exercitata asupra fructului, storcatorul isi pastreaza constante viteza si silentiozitatea. In plus, extragerea sucului se realizeaza foarte rapid, in aproximativ 4 secunde de la plasarea fructului in aparat.

Storcătorul Riviera&Bar

Atuurile acestui storcator conceput pentru utilizare zilnica sau intensiva sunt completate cu urmatoarele aspecte: pornire automată prin aplicarea presiunii asupra conului, gura de scurgere din otel inoxidabil cu sistem anti-picurare, elemente din oțel inoxidabil solid detașabile și potrivite pentru mașină de spălat vase, comutatorul de siguranță și protecția motorului la suprasolicitare.

Caracteristici principale la storcătorul Riviera&Bar:

Motor de inducție 110 W

Con universal Quadra-Fin din Tritan

Lipsa BPA

Braț articulat

Gura de scurgere din otel inoxidabil cu sistem anti-picurare

Comutator de siguranță

Protecția motorului la suprasarcină

Piese detașabile potrivite pentru curatare in mașina de spălat vase

Dimensiuni: 46.5 H – L 20 – P 25,5 cm

Greutate 3,2 kg 2

Culori: gri argintiu, roșu

Prețul recomandat de vânzare este de 220€

 

Share.