Stylograph – pixul inteligent de la Orée

0

Poate ca toti ne-am dori un pix care sa scrie singur in locul noastru dupa dictare sau unul care chiar sa ne citeasca gandurile. Pana sa ajungem acolo, desi oricum nu credem ca mai dureaza mult, exista pixul Stylograph care transmite toate informatiile pe care le scrii pe hartie, direct pe telefonul mobil.

Probabil ca te intrebi cum functioneaza mai exact. Ei bine, in momentul in care tu incepi sa scrii pe o foaie de hartie, pixul stocheaza informatiile notate de tine si ti le trimite direct pe telefonul mobil. Styloghraph este cel care iti permite sa tii o evidenta digitala a tuturor notitelor pe care le iei. Se intampla destul de des sa pierzi foile pe care notezi lucruri importante, cursurile de la scoala, retele culinare, numere de telefon sau adrese. De acum, nu vei mai pierde nimic din ceea ce ai notat pe hartie.

Informatiile pe care le scrii in mod traditional, sunt sincronizate cu ajutorul unei aplicatii de pe telefonul mobil si trimise mai apoi prin bluetooth. Stylograph are incorporata o camera care este capabila sa captureze 120 de cadre pe secunda. De asemenea, pixul inteligent este confectionat din cupru, un material rezistent si care este caracterizat de duritate.

Pixul ajunge la tine impreuna cu o agenda speciala care are 190 de pagini. In momentul in care nu mai ai loc sa scrii, paginile agendei se pot sterge, pentru 30 de dolari. Creatorii Orée intentioneaza sa creeze anul viitor mai multe tipuri de hartie compatibila cu acest pix. Pentru a achizitiona pachetul, trebuie sa faci o comanda online iar pretul este de 450 de dolari.

Share.