Sweepovac, aspiratorul de perete ce elimina nevoia unui faras

0

Trebuie doar sa maturati podeaua cum o faceti si in mod normal si sa impingeti praful si murdaria in dreptul dispozitivul Sweepovac si sa apasati butonul din dreapta folosind piciorul sau matura.

Sweepovac va aspira instantaneu tot ce este in fata lui. Puteti sa mai maturati o data sau de doua ori cand aspiratorul este pornit si veti avea podele curate in cel mai scurt timp. Apasati inca o data butonul pentru a-l opri. Simplu si rapid, nu?

Sweepovac

Praful si murdaria care sunt aspirate in Sweepovac sunt stocate intr-un sac de aspirator pe care va trebui sa il goliti ocazional. Singurul dezavantaj este ca nu puteti reutiliza sacii, astfel incat va trebui sa achizitionati mai multi pe masura ce utilizati dispozitivul din ce in ce mai des. Ar fi avut mai mult sens daca murdaria ar fi ajuns intr-un recipient pe care pur si simplu l-ati fi putut goli si reutiliza, cu un filtru care se putea curata din cand in cand.

Aspiratorul de bucatarie Sweepovac se monteaza cu usurinta in mai putin de 30 de minute si e insotit de instructiuni usor de inteles despre cum se face instalarea. Aveti nevoie de un stilou de marcare, o bormasina, un ferastrau si o surubelnita. Aspiratorul de perete vine cu cinci pungi suplimentare in cutie, care ar trebui sa va tina o vreme.

Puteti vedea cum functioneaza in videoclipul de mai jos:

Share.