Swimbot – casca inteligenta pentru natatie

0

Swimbot este o casca inteligenta care ajuta inotatorul sa atinga performante mult mai bune decat cu o casca obisnuita.

Swimbot lucreaza exact ca un antrenor personal. Este foarte comoda, acopera bine capul si te ajuta sa obtii performantele pe care ti le doresti. Aceasta casca nu numai ca te va transforma in urmatorul Michael Phelps, dar va face ca timpul petrecut in piscina sa fie unul si mai placut, deoarece este dotata cu o pereche de casti pentru ca tu sa poti asculta muzica in timp ce esti in bazin, sau sfaturi de la antrenorul tau.

In momentul in care iti inchei sesiunea de antrenamente, casca iti trimite informatii utile cu privire la cum te-ai descurcat, direct pe telefonul mobil, prin intermediul unei aplicatii. Astfel, vei afla ce trebuie sa imbunatatesti pentru a fi din ce in ce mai bun.

De asemenea, daca vrei sa le arati prietenilor tai performantele tale, aplicatia te ajuta sa impartasesti cu ei pe retelele sociale cele mai frumoase momente din timpul activitatii tale preferate. Pentru moment, acest gadget pentru inotatori este in curs de finantare pe IndieGoGo, iar daca participi la finantare cu 249 de dolari, vei fi printre primii care vor primi aceasta casca.

 

Share.