SwimEars dopurile de urechi ce tin apa afara si sunetul inauntru

0

Nimeni nu isi doreste apa in urechi atunci cand inoata. Dopurile de urechi clasice au calitatea de a tine apa afara dar in acelasi timp nu mai puteti auzi nimic altceva. SwimEars au fost proiectate pentru a permite sunetul sa treaca, tinand apa in afara.

SwimEarsSwimEars impiedica apa si clorul sa va intre in urechi, prevenind astfel blocaje sau infectii ale  urechilor, dar in acelasi timp va mentin contactul cu exteriorul. In timp ce este destul de linistitor sa nu auziti absolut nimic in timp ce inotati, majoritatea profesionistilor spun ca posibilitatea de a nu auzi fluierul sau adversarii in timp unei competitii poate sa conteze destul de mult. SwimEars

SwimEars se potrivesc perfect in urechi, cu o fixare sigura. Aripa de stabilizare care se fixeaza in pavilionul urechii va asigura ca dopurile nu ajung in apa in timp ce inotati.

Dopurile de ureche Swimears au fost create de surfboarderi profesionisti si sunt ideale pentru toate sporturile de apa, de la inot, pana la scufundari, chiar si pentru caiace sau surfing. Le puteti cumpara de aici.

Share.