Tapetul interactiv Castorama iti ofera nenumarate aventuri!

0

De regula, se spune ca peretii au urechi. Cu tapetul interactiv Castorama vor spune chiar si povesti! Asta pentru ca tapetul vine imprimat din fabrica cu diverse modele de personaje de desene animate.

Ce este cu adevarat special la acest tapet este ca, atunci cand scanati oricare dintre personajele de pe perete cu aplicatia Castorama Magic Wallpaper, aplicatia recunoaste imediat despre cine este vorba si va prezinta o poveste despre acesta pe care o puteti citi copilului. tapetul interactiv castorama

Mai multe personaje inseamna mai multe povesti. Aplicatia Castorama va permite sa combinati oricare doua personaje pentru a deschide o poveste despre ei. Asta inseamna ca aveti la dispozitie sute de povesti chiar pe peretele dormitorului micutului dumneavoastra.tapetul interactiv castorama

In plus, din moment ce povestile sunt toate conectate la baza de date a lui Castorama, actualizarile pot adauga cu usurinta povesti noi, deci nu veti ramane blocati cu o poveste plictisitoare si repetitiva.

Este conceput pentru copiii peste 3 ani. Pe tapet sunt imprimate 10 personaje ale caror povesti pot fi combinate. Robotul, printesa care nu iubeste rochiile, rinocerul Jogger, pisica de mare și toți prietenii lor sunt gata pentru povești pline de umor și de emoții. Suprafata unui rulou: 1000cm x 52cm. Pret: aproximativ 10 Euro. 

tapetul interactiv castorama

Cu tapetul interactiv castorama Castorama peretele devine o adevarata biblioteca de povesti, povestiri si anecdote.

Se poate cumpara de aici: Tapet magic Castorama. 

Share.