TappLock – lacatul cu amprenta digitala

0

Lacatele au fost si ele puse in vizorul tehnologiei si nu au scapat de caracteristici inovatoare si imbunatatiri, De aceea, aceste dispozitive care iti ofera siguranta au evoluat, iar acum functioneaza cu ajutorul amprentelor digitale si senzorilor. TappLock este un exemplu perfect de lacat inteligent care iti va pastra in siguranta lucrurile de valoare.

TappLock foloseste un senzor FPC 1020 si poate fi achizitionat in doua variante: una mai mare care are in componenta o baterie de 1200 mAh si care are o autonomie de trei ani, dar poate fi folosita si pentru a-ti incarca telefonul mobil si o versiune mai mica, ce are o autonomie de doar 6 luni si nu poate fi folosita pe post de baterie externa pentru smartphone.

In ambele cazuri, conectivitatea se realizeaza prin Bluetooth, iar in cazul in care doresti ca si alte persoane sa aiba acces, poti controla acest lucru cu ajutorul unei aplicatii. Deblocarea dureaza doar 0,8 secunde iar in cazul in care o persoana straina incearca sa il rupa, vei fi atentionat prin intermediul unei alarme.

Deocamdata, lacatul este in curs de finantare. Pretul pentru varianta mai mare va fi de 49 de dolari, iar lacatul mai mic va costa 29 de dolari. TappLock va aparea in luna septembrie a acestui an.

Share.