Board 2 – tastatura din lemn

0

Tastaturile pentru calculator sau tablete sunt din ce in ce mai diversificate, astfel ca exista deja modele pentru aproape toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Pentru cei care vor un design mai retro, a fost fabricata tastatura din lemn Board 2 de la Orée care are aceleasi functii precum o tastatura obisnuita.

Noua inventie a celor de la Orée functioneaza prin Bluetooth, asa ca nu are nevoie de fir pentru a putea fi conectata la dispozitivul pe care il utilizezi. Tastatura este confectionata din lemn de nuc sau artar si pastreaza mirosul specific acestor arbori pentru a-ti crea un ambient si mai placut. Butoanele gravate sunt acoperite cu un strat de ulei pentru ca durabilitatea sa fie cat mai mare. De asemenea, daca vrei, iti poti grava o fraza motivationala in partea inferioara a tastaturii, pentru a o personaliza.

tastatura2

Tastatura este compatibila cu sisteme de operare Windows, MAC OS X, iOS si Android. Aceasta functioneaza cu ajutorul a doua baterii AA, care promit o autonomie chiar si de 5 luni.

Board 2 are si un accesoriu special care se potriveste de minune, si anume un suport pentru tableta sau smartphone realizat din acelasi material precum tastatura. Totusi, trebuie sa tii cont de faptul ca tableta sa nu aiba mai mult de 25 de cm deoarece va depasi marginile suportului. In viitorul apropiat, compania se gandeste sa realizeze si un sistem audio in ton cu tastatura, dar si alte accesorii care sa se diferentieze de dispozitivele obisnuite existente pe piata. Pretul acesteia este de 190 de dolari.

 

Share.