Cum ar fi daca pielea ta ar putea vorbi? Cu un tatuaj audio poate sa redea pana la un minut de sunet!

0

De acum tatuajele te pot incanta si auditiv, nu doar vizual. Cu ajutorul aplicatiei Skin Motion si a unui artist tatuator vei putea sa adaugi sunet unui tatuaj, devenind astfel un tatuaj audio.

Poate ati pierdut o persoana draga si ati dori sa ii pastrati vie memoria? Sau poate ca aveti un cantec, un citat preferat care va reprezinta. Puteti, mai nou, sa va faceti un tatuaj audioTatuajele cu unde de sunet sunt o noua si inedita modalitate de a va exprima prin intermediul artei si a tehnologiei.

Tatuajele cu unde de sunet pot sa redea pana la un minut de sunet doar cu ajutorul unui smartphone. Sunt personale, permanente si destul de cool.

tatuaj audio

Ideea de tatuaj ce poate fi si redat si ascultat a pornit de la artistul tatuator Nate Siggard. Acesta tocmai ce tatuase primele versuri ale melodiei Tiny Dancer a lui Elton John pe un client, cand, iubita sa Juliana, i-a spus ca ar fi extrem de interesant sa poti si sa auzi cumva melodia prin intermediul tatuajului. Nate si-a dat seama ca este ceva ce ar putea sa faca, astfel devenind inventatorul tatuajelor audio “Soundwave Tattoos”.

Primul tatuaj audio l-a testat chiar pe el, imprimandu-si pentru eternitate vocea iubitei sale Juliana spunandu-i ca il iubeste si ganguritul fiicei sale doar de patru luni. Juliana si-a facut si ea un tatuaj audio, de data aceasta cu cainele ei, Baci, latrand. Filmuletul cu cele doua tatuaje a devenit viral, cu mii de oameni care isi doreau sa isi faca si ei un tatuaj audio. Impreuna cu o echipa de specialisti Nate a gasit o cale ca mai multi oameni sa poata sa beneficieze de tatuajele cu unde de sunet, asa ca a lansat Skin Motion, o noua platforma si aplicatie ce trezeste tatuajele la viata.

Dupa ce inregistrati si uploadati clipul audio in aplicatie si cumparati tatuajul, tot ce trebuie sa faceti e sa gasiti un artist tatuator certificat Skin Motion. Trebuie sa mentionam ca la costul tatuajului din aplicatie se adauga separat si pretul pe care il platiti la salon celui care va bate efectiv tatuajul pe piele.

Un pret estimat pentru un tatuaj in aplicatia Skin Motion este in jur de 150$. Lansarea este anuntata pentru vara anului acesta asa ca puteti sa va puneti pe lista de asteptare pentru un super tatuaj!

Share.