Televizoare Samsung SUHD

0

Samsung a lansat noua gamă de televizoare SUHD. Romanii stiu, in sfarsit, cat trebuie sa plateasca pentru noile televizoare Samsung SUHD: intre 3000$ si 23 000 $.

Televizoare Samsung SUHD

Nou lansatele televizoare SUHD încorporează tehnologiile Nano Crystal Color si Peak Illuminator pentru un contrast mai bun, mai multe culori și mai multă luminozitate. Televizoarele redau conținutul vizual în orice condiții de vizionare, indiferent dacă în cameră este întuneric sau lumină. Samsung ofera utilizatorilor trei serii– JS9500, JS9000 și JS8500 – cu diagonale între 48 și 88 inci.

Sistemul de operare Tizen de la Samsung permite implementarea unui nou Smart Hub care actioneaza ca un centru de divertisment si care iti va da toate recomandarile atunci cand aprinzi televizorul. Samsung SUHD este alaturi de tine si atunci cand vrei sa il folosesti pentru jocurile video cu consola.

Totodată, pe piață va fi disponibilă și o nouă gamă de soluții audio, inclusiv o serie de soundbar-uri curbate. Noua serie 8500 oferă 9.1 canale audio, o boxă principală centrală și boxe secundare la fiecare capăt.

Televizoare Samsung SUHD

Un studiu recent Samsung afirma ca televizoarele UHD ofera o experienta de vizionare cu 38% mai captivanta decat televizoarele Full HD, iar utilizatorii sunt cu 20% mai atrasi de acest tip de televizoare. Tehnologia Full HD reda de 4 ori mai multe detalii decat HD, in timp ce UHD reda de 8 ori mai multe detalii. Rezultatele au aratat ca oamenii au fost mult mai incantati de rezolutia UHD. Unul dintre factorii principali care au influentat acest rezultat este implicarea crescuta a procesarii vizuale si a puterii beta.

Cu televizoarele Samsung SUHD oamenii isi folosesc creierul mult mai mult pentru a procesa informatia vizuala. In timpul acestui studiu, persoanele in cauza au afirmat ca au avut senzatia unui spectacol, ca s-au implicat mai mult si ca au simtit actiunea altfel, ca si cum ar fi facut parte din ea.

 

 

 

 

 

Share.