LG SIGNATURE – OLED TV

0

LG SIGNATURE reunește cea mai bună tehnologie a companiei și cel mai reușit design sub un singur nume. Gama cuprinde un televizor OLED TV 4K HDR, o mașină de spălat TWIN Wash™ cu un design unic, un frigider de ultimă generație de tip Door-in-Door™, un purificator de aer hibrid futurist, un cuptor cu o multitudine de funcții și o mașină de spălat vase TurboSteam™.

LG SIGNATURE-OLED TV (1)

Televizorul OLED LG SIGNATURE premiat în cadrul CES 2016 cu premiul “Best of Innovation” se remarcă prin simplitate și eleganță, eliminând toate elementele inutile care distrag privitorul de la o experiență captivantă.

Televizorul OLED LG SIGNATURE dispune de design-ul unic Picture-on-Glass, care se remarcă printr-un panou OLED extrem de subțire, de 2,57 mm, cu partea din spate din sticlă transparentă și cea din față cu sistemul de sunet și boxe încorporat. Pentru realizarea acestui profil aerodinamic, care se integrează în mod natural în orice spațiu interior, designerii au eliminat toate caracteristicile inutile și au plasat difuzoarele în standul televizorului.

Televizorul OLED a primit distincția de Ultra HD Premium din partea UHD Alliance (UHDA), însemnând că îndeplinește cele mai exigente standarde de performanță pentru rezoluție: HDR (high dynamic range), peak luminance, niveluri de negru, gamă largă de culori și caracteristici audio superioare, printre alte criterii.

Share.