Cu Tersa Steam puteti avea haine curate si calcate in doar 10 min

0

Conceput pentru a va scuti de lungul proces de curatare al hainelor, programul Tersa Steam dureaza doar 10 minute, timp in care va calca, dezodoriza si va face prezentabil orice obiect de imbracaminte.

Tersa Steam a fost anuntat ca “sistemul de 10 minute de ingrijire a imbracamintei“. Daca nu va place sa spalati, sa calcati sau sa trimiteti hainele la curatatorie, aceasta poate fi solutia ideala pentru dvs. “Tersa Steam ofera un ciclu rapid de 10 minute, ce foloseste apa distilata si materiale naturale pentru a improspata aproape orice tip de imbracaminte”.

Tersa Steamer

Tersa Steam functioneaza folosind un sistem de capsule, toate continand apa distilata si extracte naturale pentru a va face super fresh hainele. Nu trebuie sa conectati aparatul la o sursa de apa pentru ca lichidul de care are nevoie este furnizat de catre capsule. Nu exista substante chimice in capsulele reciclabile, asa ca nu trebuie sa va faceti griji legate de planeta. Capsulele aromate folosesc doar 80 de grame de apa la fiecare ciclu, ceea ce inseamna ca ajuta la conservarea mediului in aproape orice fel le este posibil.

Cum se foloseste?

Tersa Steam

Plasati imbracamintea pe umeras, introduceți capsula parfumata si apasati butonul. Dupa 10 minute, veti avea un articol de imbracaminte proaspat si calcat. Cand nu il folositi pentru a va curata hainele, Tersa Steam arata ca o oglinda de perete.

Tersa Steamer

Echipa din spatele acestui gadget inteligent lucreaza, de asemenea, la o aplicatie mobila care sa va permita sa controlati si sa monitorizațti ciclul spalarii de la distanta.

Puteți pre-comanda un Tersa Steam de pe Indiegogo pentru pretul de 300 $. Primele bucati vor fi in luna mai 2018.

Share.