Tesa Entr: descuie usa casei cu…telefonul.

0

Tesa Entr: descuie usa casei cu…telefonul. De cate ori ti s-a intamplat sa pleci de acasa in graba si sa iti uiti cheile? Probabil ca nici nu iti mai aduci aminte. Pentru astfel de situatii a fost descoperita o solutie care iti poate fi de foarte mare folos: Tesa Entr.

tesa entr2

Tesa Entr este un sistem care iti permite sa controlezi deschiderea si inchiderea usii doar cu ajutorul telefonului. De asemenea, iti pune la dispozitie trei modalitati: amprenta, controlul de la distanta sau codul.

Acest sistem se instaleaza foarte repede si iti asigura securitatea casei in orice moment. Un avantaj al acestei incuietori este faptul ca nimeni nu isi poate da seama, din exterior ca este vorba despre un astfel de sistem de blocare. Acesta poate fi utilizat imediat dupa ce a fost fixat si dupa ce l-ai sincronizat cu telefonul mobil.

Daca uiti sa incui usa cu cheia nu trebuie sa te ingrijorezi deoarece la 15 secunde dupa ce ai iesit din casa se va auzi un semnal care te va avertiza sa incui. In cazul in care nu iti amintesti daca ai incuiat sau nu, pe telefon ai o aplicatie care te lamureste.

Sistemul de blocare poate fi controlat si de la distanta, astfel ca poti deschide sau inchide usa chiar daca nu esti acolo. De exemplu, daca inca nu ai incredere sa ii lasi pe copii sa descuie si sa incuie, le poti deschide tu, chiar daca nu esti langa ei. Sistemul permite pana la 20 de controale simultan.

Autonomia bateriei este de aproximativ 3 luni, pentru 25 de utilizari pe zi. Incarcarea se poate face direct cu un cablu USB. In cazul in care ramai fara baterie, poti deschide manual. Pretul sistemului este de 350 de euro.

 

 

Share.