Thermo – termometrul inteligent de la Whitings

0

Whitings Thermo este un termometru inteligent cu acces Bluetooth si Wi-Fi ce se poate conecta la telefon sau tableta pentru va masura temperatura prin arterele din frunte. Este un mod rapid, precis, non-invaziv de a lua temperatura.

Daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra nu apreciati metodele clasice de a masura temperatura rectal, oral, de la subrat sau din ureche puteti opta pentru Thermo.

In doar doua secunde saisprezece senzori in infrarosu iau peste patru mii de masuratori pentru determinarea temperaturii din artera temporala. Acesta o zona cu vase de sange ce iriga fata si este considerata a fi locul cel mai precis pentru a lua temperatura. Nici macar nu trebuie sa intre in contact cu pielea, ceea ce face din Thermo metoda cea mai igienica si mai putin infricosatoare pentru copii disponibila.

Atunci cand ia temperatura, afisajul arata numele si temperatura utilizatorului.

Aveți posibilitatea de a glisa cu degetul in sus si in jos pe capatul lui Thermo (opus capacului), ce contine o zona de control sensibila la atingere, pentru a schimba utilizatorii. Pe cealalta parte a sa veti vedea un buton, care activeaza dispozitivul. Intre ecran si buton este un indicator cu LED-uri mici, care se aprinde verde pentru febra, galben pentru febra usoara si rosu pentru febra mare.

Odata ce temperatura a fost inregistrata, termomentrul va vibra. Este nevoie de aproximativ doua secunde. Se afiseaza temperaturi de la 35.5 la 42 grade Celsius. Puteti inregistra pana la 32 de temperaturi, pe care le puteti sincroniza mai tarziu, cu aplicatia gratuita Withings Thermo.

Masuratorile se sincronizeza automat cu telefonul smartphone. In functie de varsta, istoric febra și simptome, aplicatia da rezultate imediate si sfaturi de sanatate avansate in functie de statistici.

Thermo poate fi achizitionat de aici: Thermo

Share.