ThreadRobe un dulap care alege cu ce sa va imbracati

0

Dupa tot ritualul de spalat si uscat rufe putini dintre noi sunt dornici sa-si sorteze, impacheteze si aranjeze hainele in dulap. Cum ar fi daca dulapul s-ar ocupa de toate actiunile acestea? ThreadRobe este un produs care exact asta face. Aceasta piesa de mobilier automatizata, sorteaza si atarna pe umeras fiecare articol de imbracaminte singura. Cand doriti o piesa vestimentara, ThreadRobe vi-o ofera fara cute, gata de purtat. Secretul sta in faptul ca fiecare articol vestimentar este calcat cu ajutorul aburilor in functie de specificatiile utilizatorului.

Pentru a sorta in mod corespunzator imbracamintea, de fiecare piesa este atasata o eticheta RFID (cu scopul de identificare folosind unde radio) mica si flexibila. In loc sa încerce sa impatureasca hainele la gramada, ThreadRobe atarna fiecare articol in functie de categorii. In cele din urma un ciclu optional de aburi va ajuta sa va asigurati ca imbracamintea nu are cute.

In timp ce interiorul ThreadRobe este futurist, exteriorul vine in completarea mobilierul traditional intr-o varietate de optiuni. Exista in doua dimensiuni diferite si o multitudine de culori. Utilizatorii nu vor trebui sa-si modifice dormitoarele pentru acest dulap inteligent. ThreadRobe se alimenteaza de la o priza standard si nu necesita ventilatii sau instalatii sanitare.

ThreadRobe

Pentru a completa experienta dulapului inteligent, o aplicatie mobila le permite utilizatorilor sa isi gestioneze digital hainele si sa controleze dulapul. Din aplicatie, utilizatorii pot vizualiza, crea si isi pot programa cu ce doresc sa se imbrace. Doriti ca hainele dvs. sa fie pregatite la prima ora dimineata? ThreadRobe le poate pregati inainte ca alarma sa sune.

ThreadRobe

ThreadRobe va poate sugera, de asemenea, idei de costume pornind de la un singur item de imbracaminte. Sunteti in oras la cumparaturi? Faceti o poza unui articol din magazin pe care vi-l doriti si aplicatia va va spune cu ce haine de acasa se va potrivi.

Un model ThreadRobe poate depozita pana la aproximativ 100 de articole de imbracaminte, pe cand celalalalt poate depozita in jur de 200. Ambele sunt disponibile pentru pre-comanda si au pretul de 3.750 dolari si, respectiv, 4.250 dolari. Se asteapta ca livrarile sa fie onorate pe la mijlocul anului 2018.

Share.