Toasteroid – prajitorul de paine care iti personalizeaza micul dejun cu ajutorul telefonului

0

Evident, un toaster destept, controlat prin telefonul mobil, nu mai mira pe nimeni. Dar daca ai putea sa transmiti prin fiecare felie de paine prajita un mesaj celor dragi? Vrei sa personalizezi inclusiv painea de pe masa, sa-ti bombardezi iubitul cu mesaje sau sa-ti amuzi copiii de la prima ora? Atunci trebuie sa ai in bucatarie jucaria care se numeste Toasteroid.

ToasteroidToasteroid este un proiectul este în curs de dezvoltare pe Kickstarter. Ce-l face diferit de restul prajitoarelor de pe piata? Are acces Wi-Fi și o aplicație pentru a se conecta la propriul smartphone sau la tabletă.

Toasteroid

Toasteroid ne va permite prin intermediul telefonului sa imprimam desene, fraze, personaje de desene animate … orice mesaj vrem, pe felia de pâine prăjită. Adio, biletele pe frigider! Acum, poti sa-i scrii sotului pe felia de paine: „du gunoiul”. J)) Totul se face prin intermediul aplicatiei instalate pe mobil. Putem folosi mesaje standard sau mesaje special create pentru anumite zile sau ocazii. Poti programa prăjitorul pentru ziua “X”, cu mesajul: „La mulți ani “.

In ceea ce priveste prețul și disponibilitatea, Toasteroid este un proiect Kickstarter. Il puteti cumpara acum cu 60$ modelul de bază sau 85 de dolari modelul Toasteroid normal.

Share.