Ce gadget-uri cumparam in 2017?

0

Urmatoarele gadget-uri lansate de curand la CES 2017 sunt un „must-have” al acestui an: casti wireless, TV-uri smart, telecomenzi sau antene cu tehnologie avansata.

Noua varianta imbunatatita a laptop-ului Lenovo ThinkPad X1 Yoga. In continuare este un vis sa scrii pe acest laptop, se poate plia pentru a deveni un mini televizor, are un scanner de amprente digitale, camera cu IR, NFC.

gadgetOLED TV W de la LG, un televizor impresionant. Cei de la LG il numesc “Wallpaper TV” și având în vedere că ecranul măsoară doar 2,6 mm grosime, porecla i se potrivește de minune. Singura lui problema va probabil pretul gros de cinci cifre.

gadgetSetul de casti Here One de la Doppler Labs – un adevarat rival al AirPods de la Apple. Here One este un set de căști wireless, care poate manipula sunetele din jurul tău. Cu câteva setari poate anula orice zgomot exterior sau il poate redirectiona.

gadgetTelecomanda Sevenhugs Smart Remote controleaza de la distanță dispozitivele din casa doar prin simpla orientarea spre acestea. Pur si simplu o sincronizati cu Sonos, Apple TV, luminile Philips Hue, Xbox, termostatul Nest sau alte dispozitive, plasati senzorii de mișcare în camera de zi, transmiteti senzorilor locatia exacta a dispozitivelor si priviti fara griji cum telecomanda isi face treaba. În esență, telecomanda contopeste aplicațiile diferitelor dispozitive smart, într-un singur gadget, cu ajutorul WiFi, Bluetooth sau IR.

gadgetMohu Airwave – antena fără fir care vă permite să urmăriți TV gratuit pe smartphone sau tabletă. Antena nu se cupleaza fizic la televizor, în schimb, se descarca o aplicație Companion, care se conecteaza la rețeaua WiFi. Apoi tunerul Airwave aduna canalele de televiziune si le ordoneaza intr-un mic ghid.

gadgetHusa incarcator Griffin cu căști de la Apple – disponibila doar pentru iPhone 7. Husa dispune de o baterie de 3000mAh și un jack de 3,5 mm pentru căști iPhone 7. Va fi lansata oficial dupa aprilie 2017 si va costa in jur de 100 $.

gadget

Share.