Top Mounted Freezer Samsung: primele frigidere convertibile de piata

0

Samsung a lansat la inceputul verii noua linie TMF (Top Mounted Freezer) care permite schimbarea funcțiilor intre frigider și congelator prin „Smart Conversion”. Noua gamă este “no frost” și are certificare energetică A ++ .

Top Mounted Freezer Samsung

Functioneaza in 5 moduri diferite:

  • normal
  • economie de energie
  • vacanta
  • Maxi Frigo
  • Mini Frigo

Prin aceste functii iti poti converti usor congelatorul într -un frigider pentru a păstra toate alimentele proaspete in functie de anotimp sau alte ocazii speciale. De asemenea, butonul Power Cool raceste mancarea si bauturile, in timp ce Power Freeze ingheata sau face gheata in cel mai scurt timp.

Top Mounted Freezer Samsung

Noua linie TMF are cateva inovatii de top. Chiar daca oprim frigiderul pentru mai mult timp, in interiorul acestuia se va mentine menține o temperatură stabilă de 15°, pentru a preveni mirosurile neplacute in interior. Frigiderele sunt dotate si cu rafturi Easy Slide, care functioneaza ca un sertar, ceea ce face ca accesul la alimente sa fie mult mai usor.

Top Mounted Freezer Samsung

Nouă gamă de frigidere încorporează si tehnologia “Samsung Twin Cooling”, funcție care utilizează două sisteme de refrigerare independente cu două vaporizatoare care permit un control individual al frigiderului sau al congelatorului. Astfel, interconectarea dintre ele este evitată, ceea ce pe scurt inseamna ca mirosurile nu vor putea ajunge din frigider la congelator si invers. Mancarea inghetata nu va prinde niciun iz.

Top Mounted Freezer Samsung

Mai mult, cu acest sistem alimentele raman proaspete mai mult timp, umiditatea pastrandu-se la 70%.

Top Mounted Freezer Samsung

Aerul din frigider este trecut printr-un filtru de carbon activ, ceea ce inseamna ca atmosfera este sterilizată și dezodorizata constant, în timp ce o sită anti-bacteriana elimina bacteriile.

Top Mounted Freezer Samsung

Noua linie de frigidere Samsung include modelele:

RT7000 extra-lat (84 cm, capacitate de 620 litri)

RT6000 (70 cm și 453 de litri ) si mai mici,

RT5000 (171.5 cm si 321 litri) sau (163,5 cm și 300 litri capacitate).

.Mai multe detalii aici.

 

Share.