Tovala este cuptorul care doreste sa reinventeze felul in care mancati

1

Tovala este un cuptor inteligent ce se conecteaza la Cloud si care gateste mancaruri semipreparate doar prin scanarea unui cod și atingerea unui buton.

Tovala poate coace, fierbe sau gati la aburi alimente semipreparate sau retete proprii.

Tovala

Aceasta marca s-a extins dincolo de cuptorul inteligent pentru a include un serviciu de livrare a meselor pe baza de abonament. Un abonament de livrare a meselor pentru trei mese cu o singura servire costa 36 $ pe saptamana. Pana in prezent, compania sustine ca a livrat mese consumatorilor in 42 de state din America. Desi Tovala ofera abonamente pentru mese, consumatorii pot folosi cuptoarele inteligente pentru a gati alimente proprii cumparate de la magazinul alimentar local.

Tovala

Nu exista loc pentru ca utilizatorii sa dea gres in pregatirea unei mese. Codul QR leaga cuptoarele la Cloud si instruieste dispozitivele cum sa gateasca fiecare masa: cand sa coaca, sa gateasca cu aburi sau sa grill-uiasca. Tovala pastreaza retetele intr-o biblioteca cu presetari de baza pentru a ajuta consumatorii sa-si creeze ulterior feluri de mancare personalizate.

Share.