TP-Link la IFA 2017 cu noi dispozitive pentru locuinte inteligente

0

TP-Link a prezentat primul sistem Wi-Fi Whole-Home complet si securizat pentru locuinta si noi dispozitive inovative smart home, ce pot fi controlate cu ajutorul aplicatiei Kasa.

„Deoarece retelele Wi-Fi de acasa suporta mai multi utilizatori si mai multe dispozitive mobile decat oricand, securitatea in reteaua de domiciliu devine din ce in ce mai importanta” Sistemul Wi-Fi Deco M5 Whole-Home, este o solutie de retea Wi-Fi in sistem mesh ce va ofera acoperire wireless uniforma si securitate completa prin TP-Link HomeCare. Experienta Wi-Fi va este securizata gratie protectiei integrata antivirus si anti-malware de la  Trend Micro.

TP-Link la IFA 2017

Dotat cu un procesor quad-core, Deco M5 implementeaza cea mai recenta tehnologie de retea pentru o acoperire Wi-Fi completa a locuintei. Sistemul dual-band AC1300 este capabil sa atinga viteze de pana la 400Mbps in banda de 2,4GHz si 867Mbps in banda de 5GHz, folosind tehnologia MU-MIMO pentru a transfera rapid datele catre mai multe dispozitive simultan. Deco M5 contine in pachet trei unitati care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor de acoperire Wi-Fi ale utilizatorilor si ofera acoperire pe o suprafata de peste 400 de metri patrati. Reteaua poate fi compusa din pana la 10 unitati Deco M5. Deco M5 utilizeaza tehnologia TP-Link Adaptive Routing Technology (ART). Aceasta asigura functionarea rețelei intotdeauna la viteze maxime, identificand rapid si selectand cea mai rapida cale pentru conexiune a dispozitivelor la retea. Deco M5 optimizeaza si conexiunile dintre dispozitive pentru a oferi cele mai bune rezultate si pentru a asigura cea mai buna performanta in intreaga locuinta in orice moment.

TP-Link la IFA 2017

Din categoria dispozitivelor Smart Home, TP-Link va expune hub-ul smart home AC1900 cu touchscreen SR20, un router Wi-Fi avansat, care permite conectarea si gestionarea tuturor produselor TP-Link Smart Home, precum si a dispozitivelor ZigBee si Z-Wave de pe smartphone, tableta sau direct de pe touchscreenul routerului. SR20 permite aprinderea automata a luminilor cand cineva ajunge acasa, setarea termostatului la temperaturile dorite si menținerea casei in siguranta, furnizand in acelasi timp o retea rapida si stabila. Cu un procesor dual-core de 1GHz va ofera o performanta Wi-Fi clasa AC1900 in benzile de frecventa de 5GHz (pana la 1300Mbps) si 2,4GHz (pana la 600Mbps). Patru porturi Gigabit Ethernet, un port USB 3.0 si un port USB 2.0 va ofera opțiuni pentru diferite tipuri de conexiuni cu acces rapid la Internet.

TP-Link la IFA 2017

Puteti sa va monitorizati in locuinta cu ajutorul camerei IP Kasa Cam KC120  ce permite acces si control in timp real prin aplicatia Kasa. Camera va detecta orice sunet sau miscare si va trimite e-mailuri sau notificari pentru avertizarea imediata. Senzorul CS100 anunta cand sunt deschise/inchise usile si ferestrele, iar senzorul MS100 detecteaza miscarea si lumina ambientala.

TP-Link la IFA 2017

TP-Link a combinat doua produse utile pentru a obtine produsul RE370K, care contine o priza inteligenta, controlabila prin aplicatia Kasa si un range extender rapid, capabil sa extinda reteaua wireless AC1200 in orice colt al locuintei dvs.TP-Link la IFA 2017

Deco M5 este disponibil in configuratia cu trei unitati si va putea fi achizitionat si in Romania de luna viitoare.

Share.