Ustensile de bucatarie controlate prin iPad sau iPhone

0

Ustensile de bucatarie controlate prin iPad? Există o mulțime de noi aplicații si dispozitive care iti permit sa-ti controlezi temperatura cafelei si a cuptorului sau timpul necesar pentru  prepararea mancarii. Iata un top 5 cu cele mai interesante dispozitive care-ti vor transforma bucataria in “creierul” casei cu ajutorul iPad-ului:

Dintre ustensilele de bucatarie controlate prin iPad face parte si Smart Grill care identifica si găteste mâncarea odata ce ai pus-o pe suprafata sa. Dispozitivul este controlat prin iPad.

Electrocasnice controlate prin iPad

Tigaia inteligenta Pantelligent – controleaza temperatura si timpii de preparare. Dispozitivul va permite să setați temperatura perfecta pentru a prăji somon, friptură sau alte alimente. Aplicatia pentru iPhone iti permite să prepari cina fara sa stai in bucatarie.

Electrocasnice controlate prin iPad

Cântarele de bucătărie se pot conecta la iPad. Puteți alege o rețetă, puneti vasul de gatit pe cantar si adaugati ingredientele. Aplicatia vă va notifica când ati pus cantitatile ideale.

Electrocasnice controlate prin iPad

Aparatul pentru Smoothie, LivBlends, este un blender cu care puteti face cocktail-uri in câteva secunde.

Ustensile de bucatarie controlate prin iPad

Tocatorul inteligent Prep Pad analizeaza produsele pe care le taiati și trimite informatiile pe iPad. În acest fel, veți ști exact cât de mult carbohidrati, grasimi si proteine mâncati.

Ustensile de bucatarie controlate prin iPad

Share.