Vase pentru cuptorul cu microunde

0

Cuptorul cu microunde are rolul de a gati mancarea si de a folosi jumatate din timpul pe care, in mod normal, l-ai petrece asteptand ca cina sa fie gata. Pentru ca multa lume utilizeaza aceasta modalitate de preparare a hranei, sau chiar pentru a incalzi mancarea exista vase special create pentru cuptorul cu microunde.

Acest recipient are o traditie indepartata, originile sale aflandu-se in bucataria traditionala orientala. Un exemplu foarte bun pentru un astfel de vas este cel de la Globatek. Aceasta este, de fapt, o oala cu ajutorul careia poti gati mancarea la aburi chiar in cuptorul cu microunde. Este ideala pentru o dieta sanatoasa, dar si gustoasa deoarece alimentele isi pastreaza toate vitaminele si proprietatile. Cu ajutoru ei, poti gati legume, orez, chiar si peste. Are o capacitate de 2,85 de litri si este dotata cu un capac pentru aerisire.

vase pentru cuptorul cu microunde

Meyer propune un model inedit de vas pentru cuptorul cu microunde. Acesta este creat din plastic, insa nu trebuie sa iti faci griji ca se va topi deparece acest lucru nu se va intampla. Atentia insa, nu turna ulei in vasele destinate gatitului in cuptorul cu microunde!  De asemenea, chiar daca peretii sunt din plastic, mancarea nu va prinde acel miros si gust specific, asa ca savoarea pe care o vei simti va fi cea la care te astepti.

vase pentru cuptorul cu microunde

Chiar si cei de la Tupperware au incercat sa realizeze un model de vas pentru cuptorul cu microunde, si chiar au reusit!  Tehnologia pe care aceasta oala o foloseste combina viteza de gatit cu puterea aburului pentru ca gustul preparatului sa nu se altereze. Oala de la Tupperware are o capacitate de 3 litri, dintre care doar 2 litri pot fi utilizati. Totodata, este prevazuta cu un capac de blocare securizat si o supapa de reglare a presiunii. Puterea este de 900 de W iar timpul maxim pentru pregatirea mesei este de 30 de minute.

 

 

Share.