Volterman, portofelul smart ce pozeaza hotii de buzunare

0

Cu un nume ce aduce usor a super-erou si cu slogan destul de cheesy, Volterman pare a fi unul dintre cele mai smart portofele pe care le-am vazut pana acum.

“Eu nu sunt Superman, dar am Volterman” spune protagonistul din clipul de prezentare. El sustine ca portofelul ii rezolva marea majoritate a problemelor cu care se poate confrunta.

Volterman este mai mult decat un portofel. Este dotat cu protectie RFID, protejandu-ti cardurile impotriva furtului de date. Te poate proteja chiar si cand este vorba de un furt fizic, fiind dotat cu o alarma de distanta. Daca lasati portofelul in urma undeva, telefonul dvs va vibra imediat sa va informeze. Interesant este ca aceasta alarma de distanta functioneaza si invers, daca va uitati telefonul undeva si va departati Volterman va atentioneaza.

Volterman

Este echipat si cu un tracker GPS pentru a vedea in permanenta unde este portofelul dvs. si chiar pentru a-l putea urmari la nevoie. Este singurul portofel ce are o camera nedetectabila. Aceasta se declanseaza in cazul unui furt, si face o fotografie si o trimite pe telefonul dvs in clipa in care a fost deschis. Atunci cand portofelul se afla în modul pierdut, acesta documenteaza in secret chipurile persoanelor care il deschid, oferindu-va dovezile de care aveti nevoie pentru a prinde persoana vinovata.

Volterman

Din filmuletul de prezentare intelegem ca Volterman poate sa va ofere chiar si acces la internet, folosind-l ca un hotspot global Wi-Fi. Cu rate de roaming pe internet, care sunt comparabil mai mici decat majoritatea retelelor mobile, portofelul va ofera internet in intreaga lume. 

Volterman

In plus, Volterman functioneaza si ca o baterie externa, cu capacitatea de a incarca două telefoane simultan. Unul prin cablu, iar pe celalalt wireless.

Volterman

 

 

 

 

 

Fabricat din piele naturala Nappa (exista si o varianta din piele artificiala), complet impermeabil, Volterman poate tine pana la 10 carduri si bani cash, avand o marime de 11mm.

Il puteti sustine si cumpara de pe platforma indiegogo la pretul de 145$, cu livrarea estimata in decembrie 2017.

Share.