Whirlpool Zen, o masina de spalat silentioasa

0

Whirlpool Zen, o masina de spalat silentioasa. Whirlpool isi incanta din nou utilizatorii cu o masina de spalat care este gata sa cucereasca inimile tuturor gospodinelor. Masina de spalat Zen are trei mari atuuri: este foarte silentioasa, are optiunea FreshCare care iti improspateaza hainele si poti spala rufele colorate la doar 15 grade.

Faptul ca este mult mai silentioasa decat multe alte masini de spalat existente pe piata se datoreaza motorului performant care elimina vibratiile si, prin urmare, optimizeaza nivelul de zgomot al masinii. De asemenea, un alt avantaj al masinii este faptul ca masoara doar 40 de cm latime, fiind ideala pentru apartamentele mici.

Clasa A+++ te ajuta sa economisesti energie, detergent si apa deoarece masina de spalat este capabila sa “calculeze”, in functie de cantitatea de haine, de cat detergent este nevoie, sau ce cantitate de apa este necesara pentru un ciclu de spalare complet si eficient.

Functia FreshCare are sarcina de a-ti curata in profunzime hainele si de a le improspata. De asemenea, nu vei scoate hainele din masina de spalat foarte sifonate deoarece caracteristicile cu care este dotata masina iti permit sa nu iti faci probleme din aceasta cauza.

Masina de spalat Whirlpool Zen are o capacitate de 7 kg si 42 de litri. De asemenea, aceasta este dotata cu 11 optiuni esentiale pentru o curatare ca la carte, printre acestea se numara si un program de spalat hainele sport sau cele delicate. Pretul masinii de spalat se ridica la aproximativ 700 de euro.

Share.