Ce inseamna white goods?

0

Ce inseamna white goods? Denumirea se refera la tot ce inseamna electrocasnice mari (masini de spalat, frigidere, congelatoare) si electrocasnice secundare (aparate de cafea, mixere, storcatoare). Ele au primit numele datorita emailului alb din care erau fabricate la mijlocul secolului 20.

2

Desi denumirea ne mai aduce aminte de anii 50, acasa nu mai arata asa cum ne-am obisnuit. Adio butoane, prize si manere! De exemplu, cea mai noua tehnologie in materie de masini de spalat vase este ceea ce se numeste Knock2Open. După cum ați ghicit, masina nu are maner, e de ajuns sa bati de cateva ori in usa si aceasta se deschide in modul cel mai silentios cu putinta.

Screen Shot 2015-10-28 at 2.53.20 PM

Cand ne cumparam o bucatarie noua, este extrem de important sa acordam atentia cuvenita aparaturii electrocasnice. E adevarat ca ai de ales intre milioane de modele si ca pentru fiecare treaba domestica exista cate un aparat, dar sunt cateva piese indispensabile care fac parte din structura unei bucatarii. Nu exista bucatarie fara cuptor. In general acestea au o masura standard de 60 de cm, dar exista si modele de 45 si 90 de cm. Mai mult, ultimele inovatii integreaza cuptoarelor cu aburi si cuptoarele cu microunde, dar si sute de programe automate care includ reîncălzire, decongelare, sau programe speciale pentru popcorn.

miele2 cuptor

In afara de electrocasnicele mari exista o serie de alte aparate  secundare care ne ajuta in viata de zi cu zi: de exemplu, un storcator de fructe. Pe vremuri un mar era suficient sa tii doctorul departe. Astazi insa toate manualele de wellness iti garanteaza tinerete fara batranete doar daca reusesti sa consumi “cinci fructe sau legume pe zi“. Cu noile juicere te poti bucura pe deplin de vitamine amestecand chiar mai mult de 5 fructe sau legume odata. Totul tine de creativitatea ta: posibilitățile de preparare și rețetele sunt practic nelimitate.

Philips-Viva-Collection-HR-1855-review-Gourmandelle

Dar daca esti mare amator de gratar si nu ai gradina? Nimic mai simplu, un grill modern te ajuta sa pregatesti masa fără gaz sau carbune, pastrand intacte aroma si gustul alimentelor. Pentru a obține burgerii sau micii perfecti nu trebuie decat sa–ti achizitionezi un grill care se poate transforma pe rand in gratar, tavă sau incalzitor de sandwich-uri.

heinner Electric-Grill

O noua nisa promitatoare pentru producatorii de electrocasnice este cea de aparate de ingrijire personala. Perii de curatare faciala, periute de dinti electrice, aparate de ras cu laser. Totul pentru confortul utilizatorului.

braun face

Desi cele enumerate aici i-ar putea speria pe unii din punct de vedere al pretului, lucrurile nu stau chiar atat de rau, si asta gratie ofertei bogate si variate a producatorilor. Asa ca adesea puteti opta pentru modele mai accesibile, dar suficient de fiabile.

Share.