Wi-Charge: incarcati-va wireless si simultan toate device-urile din incapere

0

In ziua de azi inca ne bazam pe cabluri pentru a ne incarca telefoanele, tabletele si laptopurile. Wi-Charge doreste sa dezvolte un sistem de incarcare wireless pe distante lungi, care va trimite energie dispozitivului dvs. oriunde s-ar afla in incapere.

Wi-Charge a primit aprobarea de la Administratia Alimentelor și Medicamentelor din America (FDA) pentru tehnologia de incarcare wireless, ceea ce inseamna ca este un sistem sigur de utilizat si mai aproapre de a fi comercializat. De ce e necesara aprobarea de la FDA? Pentru ca orice e transmis in aer trebuie sa respecte reglementarile comerciale si de siguranta. De cele mai multe ori sunt unde radio pentru Wi-Fi si Bluetooth, Wi-Charge utilizeaza raze infrarosii pentru a furniza energie device-urilor dvs.

Wi-Charge si-a tot demonstrat tehnologia in ultimii ani, marind progresiv puterea livrata si reducand costurile componentelor. “Viteza de incarcare si raza in care poate incarca au fost imbunatatite. Raza de incarcare poate ajunge pana la 10 metri in interior, iar puterea este de trei pana la patru wati pentru un dispozitiv. Viteza de incarcare este mai lenta decat la incarcarea prin cablu, dar din moment ce incarcarea se face pe fundal fara sa stiti, nu este nevoie de o incarcare rapida. ” Tot ce trebuie sa faceti pentru a va incarca dispozitivul este sa il scoateti din buzunar sau sertar si sa fie vizibil pentru emitator.

Initial, tehnologia Wi-Charge va fi disponibila in spatiile publice comerciale, iar primele aparate vor fi testate in primele sase luni ale anului 2018. Compania nu discuta inca despre planurile sale de lansare a unui produs Wi-Charge pentru casa, asa ca visurile de a va incarca wireless telefonului in interiorul casei vor mai avea de asteptat. Avand in vedere cat de nepractic este sa tineti cabluri si baterii externe dupa dvs, sa nu mai vorbim de gasirea unei prize de alimentare intr-un centru comercial aglomerat sau intr-o cafenea, am sustine ca incarcarea publica wireless este mult mai utila oricum.

Mai multe detalii pe site-ul Wi-Charge.

Share.