ZENCRATE, casuta de catei ce ii ajuta sa se calmeze in lipsa dvs.

0

ZENCRATE este o casa unica pentru catei ce ii ajuta sa se linisteasca folosind senzori de proximitate, terapia prin sunet si o tehnologie de reducere a vibratiilor din exterior.

ZENCRATE este o casuta inteligenta pentru cainii care sufera de anxietate, proiectata de PNP Robotics, un startup din Florida. Scopul principal al casutei este imbunatatirea stilului de viata al cainelui cu ajutorul tehnologiei.

ZENCRATE

Cum functioneaza?

Cand un caine intra in ZENCRATE in timpul unui atac de anxietate, senzorii incorporati ii detecteaza prezenta si pornesc o muzica menita sa il calmeze. Peste 1000 de melodii au fost selectate prin studii de cercetare pentru a fi ascultate de catre catei in interiorul ei. Muzica evita sunete infricosatoare si puternice precum cele din furtuni sau focurile de artificii. Tehnologia de reducere a vibratiilor ajuta la minimizarea vibratiilor fizice din exterior. Salteaua cu spuma de memorie se poate adapta la forma si greutatea cainelui, oferindu-i confort in aproape orice pozitie. Senzorii de proximitate actioneaza ventilatorul pentru a-i mentine o temperatura optima catelului dvs.

ZENCRATE este activata prin Wi-Fi, astfel poate transmite date sau mesaje catre proprietar pe smartphone-ul sau. Camera cu care este dotata va ofera posibilitatea de a va vedea cainele prin intermediul unui browser web, oricand si oriunde. Atunci cand alimentarea se opreste, ZENCRATE va continua sa functioneze cu ajutorul bateriei de rezerva.

Puteti comanda o casuta Zen de aici.

Share.