Zing: mai mult decat o lampa de veghe!

0

Probabil va intrebati cum ar putea o lampa de veghe sa va faca viata mai usoara… Zing este mult mai mult decat o simpla lumina de noapte. Este un companion care va poarta de grija, atat pe timpul noptii cat si ziua.

Construit cu 18 LED-uri RGB, Zing poate fi avea orice culoare doriti. Puteti alege dintr-o varietate mare de nuante una care sa se potriveasca decorului dvs. Dispozitivul este proiectat sa fie conectat si sa nu mai fie atins. Functioneaza cu ajutorul unei aplicatii si va percepe in mod automat prezenta, pornind atunci cand considera ca este necesar. Algoritmii lui lucreaza in mod constant pentru a deveni mai inteligenti si mai intuitivi.

Zing

O serie de aparate Zing conectate prin casa pot lumina intuitiv si va pot indruma spre diverse locuri, cum ar fi baile, pe timpul noptii. Predictia traseului se imbunatateste cu timpul, luminandu-va calea spre baie cand aveti nevoie sau chiar spre bucatarie pentru o gustare rapida la miezul noptii. In timp ce majoritatea luminilor inteligente se aprind doar atunci cand le declansati senzorul de miscare, Zing se aprinde cu mult inainte, pentru a va ghida si nu doar pentru a lumina locul in care va aflati.

Dar cum spuneam si mai sus, Zing nu este doar o lumina de noapte. E prea inteligent pentru asta. Are abilitatea de a identifica nu numai oameni, ci si obiecte din casa. Majoritatea obiectelor electronice emit LBE (energie Bluetooth joasa) si Zing le indentifica, fiind capabil sa gaseasca telefoane, tablete, bratari de fitness, telecomenzi si aproape orice obiect pe care ati pus un dispozitiv de urmarire Bluetooth (de exemplu, chei).

Zing

Se poate conecta la Amazon Echo, permitandu-va sa o intrebati pe Alexa unde sunt diversele obiectele din casa pe care nu le gasiti. In timp ce Zing are capacitatea de a detecta gadget-uri precum telefonul dvs., el va poate si anunta atunci cand primiti notificari sau apeluri. Pentru a intelege mai multe despre cum functioneaza puteti viziona videoclipul de mai jos.

Puteti pre-comanda Zing de pe platforma Kickstarter la pretul special de 36$.

Share.